top of page
kkk.png

Bienvenue! Tervetuloa Versaillesiin!

257b3e36d2f74c32b85a6616bfa9f4f9.jpg

CDV:n esittelyvideo, tekijä Joa-Moon. Kiitokset Joalle!

Timanttinen kaulakoru välkehtii kullalla vuorattujen enkeleiden kannattelemien lyhtyjen loisteessa, silkkiset helmat kahisevat vasten kylmää marmorilattiaa, samppanjasta makeat huulet painautuvat vasten puuteroitua kämmenselkää, ilmassa sekoittuvat myskin ja liljojen huumaavat tuoksut. Olet Versaillesin palatsissa 1770-luvulla, aikana ennen veristä vallankumousta, ympärilläsi muodikkaita kuninkaallisia, kunnianhimoisia ministereitä ja heidän rakastajattariaan, mutta myös varjoihin vetäytyviä juoruilevia sisäköitä ja vallankumousta hautovia henkivartijoita. Nykytilanteeseen tyytymättömät kapinalliset tiivistävät rivejään samaan aikaan, kun mitään arvaamaton aatelisto tuhlaa rahojaan huvituksiin. Versaillesin kultaisten porttien sisäpuolella elämä on kuitenkin kaukana kulissien luomasta illuusiosta: elämä on sielläkin täynnä draamaa, skandaaleja ja särkyneitä sydämiä. Oletko muutosta kaipaava raskaan työn raataja, vai imagoaan kiillottava aatelinen? Se on sinusta kiinni. Bienvenue!

​​​

Château de Versailles RPG on vuonna 2010 perustettu foorumiroolipeli, joka ottaa vaikutteita 1770-luvun lopun Ranskan hovin hulppeasta ja tuhlailevasta elämäntyylistä. Roolipelin tavoitteista ja ideasta voit lukea tarkemmin idea-osiosta.

14.3.2020 CDV täytti 10 vuotta! Kiitos kaikille pelissä mukana olleille ja tervetuloa mukaan uudet pelaajat!

 

Päivitykset

 

2023

CDV jatkaa vuodessa 1779. Tällä hetkellä hovin käytäviltä kantautuu magian ja astrologian tuomia uusia tuulia (lisätietoa pelin lehdestä)!

Foorumin sivupalkkia tarkastelemalla ja foorumista löytyviä kuninkaallisia tiedotuksia lukemalla pysyt parhaiten kärryillä viimeisimmistä päivityksistä. UUDET PELAAJAT:

Harkitsetko liittymistä?

 

bottom of page