Bienvenue! Tervetuloa Versaillesiin!

Astu sisään kullatuista porteista ja avaa ovet Versaillesin upeaan palatsiin. Hyppää mukaan hohdokkaaseen hovielämään, joka on tulvillaan draamaa, romantiikkaa, seikkailuja ja juonittelua.

Versaillesissa pääset astumaan huikentelevaan elämäntapaan tottuneen aatelisen tai raskasta työtä raatavan kolmannen säädyn saappaisiin. Valitse itse oletko se, joka käskee vai se, joka on valmis toteuttamaan ylempiensä pienimmätkin toiveet.

​​​

Château de Versailles RPG on vuonna 2010 perustettu foorumiroolipeli, joka ottaa vaikutteita 1770-luvun lopun Ranskan hovin hulppeasta ja tuhlailevasta elämäntyylistä. Roolipelin tavoitteista ja ideasta voit lukea tarkemmin idea-osiosta.

Tervetuloa mukaan!

PÄIVITYKSET

 

​Joulukuu 2019​ - Vuosi lähenee loppuaan ja niin myös pelin maailmassa olemme hyppäämässä uuden vuoden myötä vuoteen 1778 (lisää tietoa foorumilla). Pelin historiikista voi lukaista tapahtumarikkaan vuoden 1777 vaiheita. Foorumi on saanut talven saapumisen kunniaksi uuden asun ja tällä hetkellä käynnissä on hahmojen joulunviettoon keskittyvä kokoelmapeli halukkaille pelaajille. Hyvää joulua kaikille pikku cdv-läisille sekä kaikille vierailijoille! 

HUOM! Sivusto toimii yksinkertaistettuna versiona useimmissa kännykän selaimissa.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now