Bienvenue! Tervetuloa Versaillesiin!

Astu sisään kullatuista porteista ja avaa ovet Versaillesin upeaan palatsiin. Hyppää mukaan hohdokkaaseen hovielämään, joka on tulvillaan draamaa, romantiikkaa, seikkailuja ja juonittelua.

Versaillesissa pääset astumaan huikentelevaan elämäntapaan tottuneen aatelisen tai raskasta työtä raatavan kolmannen säädyn saappaisiin. Valitse itse oletko se, joka käskee vai se, joka on valmis toteuttamaan ylempiensä pienimmätkin toiveet.

​​​

Château de Versailles RPG on vuonna 2010 perustettu foorumiroolipeli, joka ottaa vaikutteita 1770-luvun lopun Ranskan hovin hulppeasta ja tuhlailevasta elämäntyylistä. Roolipelin tavoitteista ja ideasta voit lukea tarkemmin idea-osiosta.

Tervetuloa mukaan!

PÄIVITYKSET

 

​Maaliskuu 2020​ - CDV täyttää 10 vuotta! Kiitos kaikille kuluneistä vuosista ja jatkakaamme kohti CDV:n uutta vuosikymmentä idearikkain mielin! Juhlapäivän kunniaksi foorumi sai uuden ulkoasun ja erityispelit-osioon on avattu uusi yhteispeli, jossa pelaajat voivat kirjoittaa hahmojensa elämästä nykyajassa. Tämän lisäksi hahmo-osioon pelaajat voivat kirjoittaa hahmojensa sukuhistorioita ylös. NPC-hahmona toimivan kuningatar Réginen hahmotiedot on nyt myös päivitetty. Näiden lisäksi tulossa on tämän vuoden puolella CDV:n oma roolipeliopas, jotta voimme tehdä pelistä vieläkin aloittelijaystävällisemmän sekä muita, pelaajia ilahduttavia uusia päivityksiä! Jos harkitset liittymistä CDV:hen, voit olla meihin rohkeasti yhteydessä, esimerkiksi hahmonluontiin liittyen. :) Vielä siis hyvää CDV:n kymmenvuotispäivää kaikille pelaajille ja vierailijoille!

22.3.2020

Kotisivuilla lisätty tietoa hallituksesta ja koulutuksesta, sekä huoneistokartta. Sivustojen kaikki tekstit päivitetty ja tarkistettu.

HUOM! Sivusto toimii yksinkertaistettuna versiona useimmissa kännykän selaimissa.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now