257b3e36d2f74c32b85a6616bfa9f4f9.jpg

CDV:n esittelyvideo, tekijä Joa-Moon. Kiitokset Joalle!

Bienvenue! Tervetuloa Versaillesiin!

Astu sisään kullatuista porteista ja avaa ovet Versaillesin upeaan palatsiin. Hyppää mukaan hohdokkaaseen hovielämään, joka on tulvillaan myrskyisää draamaa, riipaisevaa romantiikkaa, vaarallista juonittelua sekä mahtavia seikkailuja.

Versaillesissa pääset astumaan huikentelevaan elämäntapaan tottuneen aatelisen tai raskasta työtä raatavan kolmannen säädyn saappaisiin. Valitse itse oletko se, joka käskee vai se, joka on valmis toteuttamaan ylempiensä pienimmätkin toiveet.

​​​

Château de Versailles RPG on vuonna 2010 perustettu foorumiroolipeli, joka ottaa vaikutteita 1770-luvun lopun Ranskan hovin hulppeasta ja tuhlailevasta elämäntyylistä. Roolipelin tavoitteista ja ideasta voit lukea tarkemmin idea-osiosta.

14.3.2020 CDV täytti 10 vuotta! Kiitos kaikille pelissä mukana olleille ja tervetuloa mukaan uudet pelaajat!

 

Päivitykset

 

Hyvää Uutta Vuotta 2021! 

Versaillesissa jatkamme vuodessa 1778 saadaksemme vuoden juonittelut päätökseen. Kulunut vuosi on tarjonnut CDV:n 10-vuotispippalot, uusia hahmoja ja mahtavia juoni-ideoita, yhteispelejä kuninkaallisen laivaston lähdön muodossa sekä jo perinteeksi muodostuneen joulupelin, rakkauden kesän ja paljon häitä (ja miksei jokunen hyvästikin), uusia osioita foorumilla, kuten hahmojen sukutaulut ja provinssien ja titteleiden listausta, sekä yhteisiä iltamia ja vuoden lopun joulutunnelmaa pikkujoulujen ja joulukalenterin merkeissä. Toivotaan yhdessä parempaa alkanutta vuotta ja juonentäyteisiä hetkiä 2021/1778!

Foorumin sivupalkkia tarkastelemalla ja kuninkaallisia tiedotuksia lukemalla pysyt parhaiten kärryillä viimeisimmistä päivityksistä.

 

Huom! Sivuston uusi ilme on vielä remontin alla.

kkk.png