257b3e36d2f74c32b85a6616bfa9f4f9.jpg

CDV:n esittelyvideo, tekijä Joa-Moon. Kiitokset Joalle!

Bienvenue! Tervetuloa Versaillesiin!

Astu sisään kullatuista porteista ja avaa ovet Versaillesin upeaan palatsiin. Hyppää mukaan hohdokkaaseen hovielämään, joka on tulvillaan myrskyisää draamaa, riipaisevaa romantiikkaa, vaarallista juonittelua sekä mahtavia seikkailuja.

Versaillesissa pääset astumaan huikentelevaan elämäntapaan tottuneen aatelisen tai raskasta työtä raatavan kolmannen säädyn saappaisiin. Valitse itse oletko se, joka käskee vai se, joka on valmis toteuttamaan ylempiensä pienimmätkin toiveet.

​​​

Château de Versailles RPG on vuonna 2010 perustettu foorumiroolipeli, joka ottaa vaikutteita 1770-luvun lopun Ranskan hovin hulppeasta ja tuhlailevasta elämäntyylistä. Roolipelin tavoitteista ja ideasta voit lukea tarkemmin idea-osiosta.

14.3.2020 CDV täytti 10 vuotta! Kiitos kaikille pelissä mukana olleille ja tervetuloa mukaan uudet pelaajat!

 

 

Päivitykset

 

Hyvää kesää 2021! 

Versaillesissa jatkamme vuoden 1778 pelien merkeissä. Yhteispeli, Ranskan kuninkaallisen laivaston lähtö, on vihdoin saatu päätökseen. Sekä kotisivut että foorumi ovat saaneet uudet, kesäiset ilmeet. Sääntö/ohjeet -osiota on päivitetty, samoin linkkilista.

Foorumin sivupalkkia tarkastelemalla ja foorumista löytyviä kuninkaallisia tiedotuksia lukemalla pysyt parhaiten kärryillä viimeisimmistä päivityksistä.

 

kkk.png